"Кізяк" не витримав та похизувався": У мережі "спалили" чергового "іхтамнєта" (фото)

Відзнака, якою похвалився російський найманець, видається тільки учаснику бойових дій.
Бойовики "ЛНР". Фото: соцмережі.

У мережі показали чергового російського найманця, який брав участь у бойових діях на території Донбасу на стороні терористів "Л/ДНР". Відповідний запис опублікував центр "Миротворець", передають Патріоти України.

Так, увагу волонтерів привернув один із лідерів козацького руху російського Ставрополя, 57-річний Володимир Квашнін.

"Усі фотографії по соцмережах суто мирні, а на одній кізяк таки не витримав - одягнув на офіціоз "кізячий іконостас", серед якого - хрест російської терористичної організації Союз Добровольців Донбасу з мечами", - сказано в повідомленні.

Як пояснили в "Миротворці", подібна відзнака видається учаснику бойових дій - тим, хто не брав участі безпосередньо, видають без мечів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...