Класика+патріотизм: ФК "Динамо" отримав нову форму для футболістів

На футболках зображений орнамент української вишивки.

Нова форма для "Динамо". Фото google.com

Динамо отримав нову форму, яка виконана в поєднання клубних кольорів та елементів української вишиванки, повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційний сайт київського клубу.

Презентувала нову форму компанія Adidas; комплект розрахований на два сезони.

"Втілюючи в собі класичну елегантність й багату культурну спадщину, нова форма виконана в традиційному білому кольорі з елементами української вишиванки", - сказано в заяві Динамо.

У повідомленні клубу також говорять про те, що під час розробки проекту дизайнерів надихнули численні побажання фанатів клубу додати національних елементів та культурні символи українського народу в дизайн нової форми.

На формі також зображений логотип та емблема клубу. По боках, а не на плечах, як раніше, розташовані класичні три adidas. Гетри прикрашені динамівським символом - прописною літерою «Д».

Свій перший матч в новому комплекті ФК "Динамо" Київ зіграє вже 6 серпня в домашньому поєдинку проти ФК "Дніпро", а з 15 серпня форма буде доступна у всіх магазинах для вболівальників.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...