Кличко рулить: У Києві випробовують снігоплавильного "монстра" (фотофакти)

Снігоплавильна машина “з’їдає” до 60 тонн снігу на годину.

У Києві випробували нову снігоплавильну машину. Фото: Сегодня.

У Києві провели тестовий запуск першої в Україні мобільної снігоплавильної установки. Дві канадські снігоплавильні машини TRECAN 60-PD були придбані у грудні 2018 року, передають Патріоти України.

Київ першим в Україні закупив такі установки. Снігоплавильна машина “з’їдає” до 60 тонн снігу на годину. Після інтенсивних снігопадів, коли важливим стає питання вивезення снігу з вулиць і доріг, такі мобільні установки є суттєвою допомогою”, – зазначив генеральний директор “Київавтодору “Олександр Густєльов.

Переваги таких установок – висока мобільність і можливість застосування на проблемних ділянках, зокрема – в центрі столиці, де неможливо знайти ділянку для тимчасового “складу” снігу. Також застосування снігоплавильних установок дозволяє зменшити витрати на допоміжну техніку.

У дорожньому відомстві уточнили, що під час наступного сильного снігопаду мобільні снегоплавильні установки вже працюватимуть в штатному режимі.

Джерело: Сегодня

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...