Коханівський розповів, чому його людина висунулась з гранатометом у Києві 9 травня

За його словами, намірів стріляти по натовпу прихильників "русского мира" у членів ОУН не було.

Микола Коханівський. Фото: Апостроф.

Коли повз офіс Організації українських націоналістів (ОУН) у Києві 9 травня йшли учасники "Безсмертного полку", представник організації стояв у вікні з порожнім тубусом від гранатомета, заявив у коментарі виданню InfoResist лідер ОУН Микола Коханівський. Новину передають Патріоти України.

Так він прокоментував заяву міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про причини штурму офісу та відео, показане російським телеканалом Ruptly. "Ми висунули тубус у вікно. У нас три тубуси порожніх від "Мухи", гвинтівка, коли вони вибивали двері. Щоб привернути хоч якусь увагу. Нам вибивали двері вже дві години, хлопці знали, що там тубуси. Поліцейські нам не пояснювали, чому вибивають двері, чому штурмують. Зрозуміло, що нам було потрібно привертати увагу", – пояснив Коханівський.

За його словами, намірів стріляти по натовпу прихильників "русского мира" у членів ОУН не було. Поліція не висунула ОУН жодних підозр щодо цього епізоду, додав Коханівський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...