Колеги вбитого у Києві адвоката розповіли, кого підозрюють (відео)

Адвокат Сергій Вилков вважає, що вбивство було замовним.

Адвоката вбили через професійну діяльність? Фото: скріншот з відео.

Колеги вбитого в Києві адвоката Валерія Рибальченка називають основною причиною вбивства професійну діяльність. Про це повідомив член Асоціації адвокатів України Сергій Вилков в ефірі "Громадського", передають Патріоти України.

Вилков вважає, що вбивство було замовним. Версію пограбування він заперечує. Через те, що Рибальченко займався індивідуальною адвокатською діяльністю, асоціації поки невідомо, які саме справи він вів і як це може бути пов'язане з подією.

Також адвокат нагадав, що 2 роки тому таким же чином в Харкові був убитий адвокат Гуськов. Вилков висловив припущення, що це справа рук одного і того ж злочинця, який причетний до кількох убивств.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...