Колона з боєприпасами з РФ прибула в Алчевськ, а в Донецьк привезли найманців з Криму - Тимчук

​Російські війська проводять оновлення фотокарт району Маріуполя.

Російські найманці на Донбасі. Ілюстрація:http://www.depo.ua/

У районі Алчевська зафіксовано прибуття колони постачання з Росії з боєприпасами і спорядженням. Про це повідомив керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Состав колонны – микроавтобусы "Газель" (ранее колонны формировались в основном из грузовых автомобилей "КамАЗ" и "ЗиЛ")", - пише він.

До Донецька прибула група російських найманців (до 100 осіб), які пройшли підготовку в окупованому Криму. Група розбита на підрозділи, добре озброєна і оснащена.

Російські війська проводять оновлення фотокарт району Маріуполя. В районі Новоазовська в перший ешелон виведені місцеві бойовики, тоді як "кадирівці" і регулярні підрозділи армії РФ виведені до другого ешелону.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...