"Колорадська гнида вирішила випробувати на міцність ЗСУ": Волонтери показали, як українські бійці відбили атаку окупантів (відео)

Атаку ворога наші бійці змогли відбити завдяки БПЛА.

Скрін відео

Завдяки волонтерським безпілотникам наші воїни успішно відбили атаку російських військ і завдали нищівного удару по бойових порядках противника. Про це повідомляють волонтери групи "Повернись живим" у Facebook, передають Патріоти України.

"Трохи епічного відео про заборону відкриття вогню, або як працює ваша допомога на сході.

Останнім часом противник починає все більше нахабніти, як той колорадський жук на городі. Його травиш, а воно знову лізе. Не так давно колорадська гнида вирішила випробувати на міцність позиції і сталеві нерви Збройних сил.

Під прикриттям щільного вогню з СПГ і мінометів терористи захотіли вибити нас з двох спостережних постів, але не прислухалися до закликів "Нех@й шастати".

За лічені хвилини всі наші опорні пункти були приведені в максимальну бойову готовність, і понеслась ...

Безпілотний апарат дозволив максимально точно скорегувати вогонь. Це змусило противника повернутися поки ще до своєї посадки, сховавшись в зруйнованих будівлях. Але вже було пізно. Ще більш потужної відповіді з флангу вони не очікували. Результат ви бачите, радіти кількості загиблих терористів неетично, але ми радіємо.

Нагальна потреба кожного батальйону на передовій в такому повітряному гаджеті - більше 15 одиниць, мінімальна вартість одного залежно від комплектації становить 50-70 тисяч гривень. Допомогти влучно бити колорадського жука можна тут.

А коли треба буде відеодокази поразок типу "ополченців", за Збройними силами України не заіржавіє", - пишуть волонтери.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...