"Коли він здохне, вже й не треба буде муміфікувати": У мережі обговорили зміну зовнішності Путіна (фото)

Регулярне використання ботоксу надає російському президенту "нових фарб".

Як зовнішність Путіна змінилася завдяки ботоксу. Ілюстрація:newsland.com

Користувачі соцмереж бурхливо обговорюють зовнішність президента Росії Володимира Путіна, згадуючи інформацію про регулярне вживання російським главою уколів ботоксу. Відомий блогер Михайло Голуб опублікував на своїй сторінці в Twitter дві фотографії Путіна, зазначають Патріоти України.

Блогер продемонстрував різницю між двома знімками різних періодів. За словами Голуба, регулярне використання відомої косметичної процедури надає російському президенту "нових фарб".

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на фотографію, намагаючись знайти підозрілі деталі в знімках Путіна різних років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...