"Колись записав цю пісню 10 разів поспіль": Вакарчук весело провів час на концерті улюбленого рок-гурту із США (фото, відео)

Інші користувачі мережі, які відвідали концерт легендарної рок-групи, також продовжують ділиться своїми враженнями в мережі.

На концерті у Києві. Фото: соцмережі.

Відомий український музикант, автор пісень і беззмінний лідер популярної групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який нещодавно прийняв рішення з приводу поста президента України, вчора, 6 липня, побував на концерті легендарного американського колективу Red Hot Chili Peppers, який виступив в Києві на сцені НСК "Олімпійський" в рамках фестивалю Upark. Про свої враження він написав на сторінці в мікроблозі Twitter, передають Патріоти України.

"Колись в 1991 році я записав цю пісню на цілу сторону касети 10 разів поспіль", - поділився в мережі Вакарчук. Слід зазначити, що мова йде про пісню Under The Bridge (1991) з альбому Blood Sugar Sex Magik. На концерті популярний рокер відривався під улюблені хіти RHCP також, як і багато інших шанувальники RHCP.

Користувачі мережі, які відвідали концерт легендарної рок-групи, продовжують ділиться своїми враженнями в мережі, йдеться в повідомленні українського видання "Вести". Red Hot Chili Peppers чекали не лише фанати, а й групи, які виступали на фестивалі. Так, фронтвумен українського гурту Hardkiss Юлія Саніна похвалилася знімком з басистом "перців", який здивував присутніх фіолетовим волоссям.

"Сам підійшов і познайомився", - підписав фото Санін менеджер Hardkiss Єгор Кір'янов.

"На крилах щастя", - так описували свої почуття гості фестивалю.

Для фанатів рок-музики навіть дощ, який кілька разів зривався в цей день не став на заваді. "Що нам дощ, що нам спека, коли how long, how loooong", - жартували глядачі.

Однак не обійшлося без неприємних моментів. Як повідомляли ЗМІ, на стадіоні не вистачило камер зберігання. Деякі залишили особисті речі у знайомих, які працюють по сусідству зі стадіоном.

Найбільше нарікань викликала якість звуку. Однак цю проблему, за словами журналістів, вирішили під час виступу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...