Компенсація не запланована: Через Кримський міст керчанин демонстративно спалив свій будинок (відео)

Земля дачного кооперативу заважала будівництву нової траси Севастополь-Керч — так званої "Тавріди".

Керчанин спалив свій будинок. Фото: скріншот з відео.

Керчанин спалив будинок, якого окупанти конфіскували для прокладання траси до недобудованого мосту через Керченську затоку. Новину передають Патріоти України.

Земля дачного кооперативу заважала будівництву нової траси Севастополь-Керч — так званої "Тавріди". Окупанти обіцяли за неї солідну компенсацію. Щоправда, за самі будинки розрахунків не планувалося. Так і не дочекавшись грошей, дачник підпалив будинок. Вогонь від прощального феєрверку бачили від самої Керчі, повідомили місцеві ЗМІ.

Вартість "федеральної траси", яка має з`єднати Керченський міст із Сімферополем і Севастополем, постійно зростала і досягла 166 млрд руб. "Можна подумати, федеральна траса, - написали з цього приводу в коментарях місцеві жителі, - Нью-Васюки чергові для розпилу бабла."

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...