"Конфликтовал с советником Захарченко": В окупованому Донецьку викрали пропагандиста з Росії

Роман Манекін нещодавно конфліктував з помічником ватажка "ДНР" Захарченка – Козаковим.
Роман Манекін. Фото: Правда.Ру.

У соціальних мережах повідомили про викрадення в окупованому Донецьку російського пропагандиста Романа Манекіна. Екс-голова так званого "міністерства транспорту ДНР" Семен Кузьменко на своїй сторінці Facebook написав, що Роман Манекін йому особисто повідомив про викрадення, передають Патріоти України.

"В 10.25 мені подзвонив Роман Манекін, сказав, що йому в квартиру ломляться люди, що представилися дільничними, попередньо у нього в квартирі був відключений інтернет, телефон і світло. Поліцію викликали", - йдеться в повідомленні.

Кузьменко також зазначив, що представники так званого "МГБ", які прибули в квартиру Манекіна, нікого там не знайшли.

Також в мережі зазначили, що Манекін був вивезений у невідомому напрямку разом з дружиною. Пропагандист нещодавно конфліктував з помічником ватажка "ДНР" Захарченка – Козаковим.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...