"Корєш Мультіка": У СІЗО Миколаєва знайшли мертвим кримінального авторитета

Лікарі припускають, що причиною смерті міг стати відрив тромба, оскільки ознак насильницької смерті не виявлено.

Дмитро Леонов. Фото:Громадське радіо

У п'ятницю, 23 березня, в камері Миколаївського слідчого ізолятора був знайдений мертвим 37-річний Дмитро Леонов, який був фігурантом справи Михайла Тітова (також відомого за прізвиськом "Мультик"). Про це пише місцеве видання Преступности.НЕТ з посиланням на поліцію і прокуратуру, зазначають Патріоти України.

За словами співрозмовника видання в СІЗО, співкамерники Леонова вранці не змогли його розбудити, покликали співробітників ізолятора. Прибулий на місце лікар СІЗО викликав карету швидкої медичної допомоги. Прибулі медики констатували смерть. Лікарі припускають, що причиною смерті міг стати відрив тромбу. Ознаки насильницької смерті відсутні.

У Леонова залишилася дружина і двоє неповнолітніх дітей. Свого часу він був помічником нині покійного народного депутата України від КПУ Миколи Дзарданова.

Леонов був затриманий співробітниками прокуратури 29 серпня 2017 року. В цей день у Миколаєві пройшло кілька десятків обшуків у місцевих бізнесменів, депутатів та інших осіб. Після проведення обшуків 5 осіб було затримано: Михайло Тітов, Дмитро Леонов, Олексій Пелипас, Борис Серафімов і Олег Коноваленко.

Всім затриманим оголосили про підозру в причетності до так званої "ОПГ Мультика" і заарештували. Потім трьох відпустили, а під вартою залишалися тільки Тітов і Леонов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...