Космос у небезпеці: Луценко розповів про реанімацію старих кримінальних справ проти Черновецького-старшого

Завдяки іспанській Феміді і в Україні позачергово активізують напівзабуті справи проти улюбленця бабусь, відомого гречкосія та його "молодої команди".

Леонід Черновецький. Фото: kievvlast.com.ua.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що після гучного скандалу з затриманням сина Черновецького в Іспанії, проти колишнього мера столиці справи будуть активізовані. Новину повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

За словами Луценка є декілька старих справ, які на даний момент закриті, але будуть активізовані. «Є декілька старих, в основному закритих справ по діяльності пана Черновецького-старшого на посаді міського голови Києва, які зараз активізовуються. І в наступний понеділок я заслухаю службовий рапорт новопризначеного прокурора міста Києва про стан старих, як здавалося, забутих справ», – сказав Луценко.

Він також додав, що до Генеральної прокуратури та до нього особисто по справі Черновецького-молодшого ніхто не звертався. «Ми направили інформаційний запит в прокуратуру Іспанії і вони нам її нададуть. Як правило, це потребує не менше місяця», – зазначив генпрокурор.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...