Крадуть, що можуть: У рядах терористів "ДНР" розгорівся корупційний скандал, - Тимчук

Терористи почали розтягувати на будматеріали і металобрухт тваринницький комплекс одного з окупованих населених пунктів.

Терористи на Донбасі. Ілюстрація:obozrevatel.comУ так званому дев'ятому полку "першого армійського корпусу" терористичного угрупування "Донецька народна республіка" стався корупційний скандал. Про це у своєму Facebook написав керівник групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

"У населеному пункті Качкари Новоазовського району бойовики на будматеріали і металобрухт розбирали тваринницький комплекс, що викликало невдоволення місцевого населення. Роботи проводилися за вказівкою командира бойовиків з позивним "Скеля" (командир 9 полку гр. України Андрій Опріщенко, "герой Слов'янського відступу", який воював під командуванням Гіркіна)", - повідомив військовий експерт.

"За зверненням місцевого населення в район прибули два представники "військової прокуратури ДНР" з Донецька - начальник відділу Байрачний і його заступник якийсь Магір Наріманович. Під час їх приїзду від командування 9-го полку прийшла вказівка бойовикам згорнути всі роботи і уникати зустрічей з зазначеними представниками "прокуратури". Сам "Скеля" нібито захворів, на всі дзвінки відповідав його охоронець", - додав він.

Тимчук зазначив, що після від'їзду "прокурорів" роботи поновилися. "Варто зазначити, що командування 9-го полку в своїх діях повністю залежить і контролюється "куратором" з РФ - російським офіцером з позивним "Берег", - підкреслив депутат.

Крім того, за інформацією голови "ІС", з 17 лютого в підрозділах терористів "ДНР" на території військових частин всім бойовикам заборонено користуватися мобільними телефонами.

"За день до того (16.02.2016) у бойовиків були зібрані списки номерів їх телефонів. За численні випадки використання номерів українських операторів призначені службові розслідування". - підсумував Тимчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...