Красуні-військові: Популярне британське видання присвятило публікацію українкам, що воюють у зоні АТО (фотофакти, відео)

Європейці у захваті від українських сміливих жінок.

Жінка-воїн. Фото: The Daily Mail

The Daily Mail присвятив матеріал українкам, що воюють на Донбасі. Про це повідомляють Патріоти України.

"Це фотографії ніжних жінок-солдатів, які захищають Україну на сході країни. Вони одягнені в камуфляж, володіють гвинтівками і кулеметами, захищають свою Батьківщину після зміни правил, яке дозволило їм взятися за зброю.

Протягом більшої частини війни, яка почалася навесні 2014 року, офіційні урядові сили не дозволяли жінкам боротися на лінії фронту. Тому вони повинні були замість цього приєднатися до націоналістичних воєнізованих груп, оскільки вони дозволили їм служити в бойових позиціях.

Однак в червні цього року українські військові змінили свої правила, і жінки в даний час можуть бути призначені в якості командирів, кулеметників, розвідників або снайперів. Для того, щоб служити в бойових позиціях, вони повинні були пройти сувору фізичну підготовку і психологічні тести", - пише видання.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...