Кремль має довгі "щупальця": У розслідуванні замаху на Осмаєва та Окуєву спливло ім'я Савіка Шустера

Їдучи в автомобілі з Аміною і Адамом, кілер зупинився і попросив їх обох пересісти на заднє сидіння, щоб нібито зробити фото для журналу.
Аміна Окуєва дуже хвилюється за чоловіка. Фото: соцмережі.

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук розповів у Facebook подробиці замаху на життя командира батальйону ім. Джохара Дудаєва Адама Осмаєва та його дружини Аміни Окуєвої, зазначивши, що швидка реакція Аміни допомогла нейтралізувати нападника, передають Патріоти України.

"Під виглядом французького журналіста підготовлений в Росії кілер через помічницю Савіка Шустера домовився про цикл інтерв'ю з Адамом та Аміною. Сьогодні відбулася вже четверта їхня зустріч. Їдучи в автомобілі з Аміною і Адамом, кілер зупинився і попросив їх обох пересісти на заднє сидіння, щоб нібито зробити фото для журналу. Коли вони пересіли, кілер сказав, що привіз їм подарунок – дістав пістолет "Глок" і тричі вистрілив в Адама", – розповів нардеп.

За його словами, в Осмаєва тяжкі поранення – переламані ключиці, пробиті легені й кулі застрягли в хребті. "У момент, коли кілер почав стріляти в Адама, миттєво спрацювала реакція в Аміни, і вона у відповідь випустила чотири кулі... У кілера чотири кульових поранення, стан стабільний, видалена частина легень. Аміна дає свідчення правоохоронцям, передає всім вітання, дуже турбується за чоловіка", – підсумував Мосійчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...