Кремль планує дестабілізувати ще кілька країн, - очільник СБУ

Перший етап маріонетки російських спецслужб успішно провалили, але це не означає, що вони збираються зупинятися.

Василь Грицак. Фото: Голос UA.

В плани Росії входить не лише дестабілізація ситуації в Україні, але й у низці інших держав. Про це в інтерв'ю виданню "Укрінформ" заявив очільник СБУ Василь Грицак, передають Патріоти України.

Він зазначив, що оприлюднений Службою безпеки план "Шатун" з дестабілізації України є лише "верхівкою айсберга". "Глобальні плани Кремля набагато ширші - дестабілізація ситуації не тільки у нашій країні, але й у Білорусі, Молдові, Польщі, Словаччині, та, у так званій, "старій Європі", - наголосив Грицак.

Він пояснив, що інформація, отримана з плану "Шатун", дає підстави стверджувати, що здобуті матеріали є пропозиціями, які готувалися під керівництвом Суркова для обговорення на нараді з російськими спецслужбами. Саме під час цієї наради розроблялися заходи з дестабілізації України.

"Сьогодні я можу стверджувати, що перший етап маріонетки російських спецслужб успішно провалили, звісно, за нашою допомогою та інших правоохоронних органів. Незважаючи на це, Росія не зупиниться у своєму маніакальному прагненні нищити українську державність", - підсумував Грицак.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...