"Кремль втомили масштаби розкрадання допомоги і не тільки": Озвучений прогноз про зміну ватажків "ЛДНР"

Розмови про можливу зміну "керівництва" так званих "ДНР" і ЛНР "дійсно ведуться на різних рівнях.

Плотницькому та Захарченку варто готуватися на вихід. Фото: Ghall.com.ua.

Кремль намагатиметься замінити ватажків так званих "ДНР" і "ЛНР" як мінімум із двох причин, але в першу чергу, щоб легалізувати квазіреспубліки. Про це нардеп, координатор "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук розповів у коментарі "Апострофу", передають Патріоти України.

Він зазначив, що розмови про можливу зміну "керівництва" так званих "ДНР" і ЛНР "дійсно ведуться на різних рівнях. "І те, як люто ватажки "ДНР" і "ЛНР" спростовують, свідчить про майбутні перспективи, і для них ця тема глибоко не байдужа. Реально в різних контекстах це розглядається. Починаючи від того, що Кремль вже втомили ті масштаби розкрадання допомоги, яка надходить із РФ. Але більш прийнятна версія, як на мене, про те, що РФ потроху намагається легалізувати "ДНР" і "ЛНР", - вважає Тимчук.

"Думаю, що вони підуть далі, по придністровському і абхазькому сценаріях. І в цьому плані зміна керівництва необхідна, перш за все для того, щоб робити якісь квазідержавні утворення", - додав військовий експерт.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...