Кремлівська агітація: Для промивання мізків населенню в "ЛНР" склали пропагандистські темники (фото)

"Міністерство освіти та науки "ЛНР" сформувало так званий "список векторів", які мають показати місцевому населенню, що на окупованій території жити краще, ніж на підконтрольній Києву території.

Ілюстрація:miaistok.su

На окупованій території Луганської області в офіційних установах розповсюдили перелік тем, які наказано безперевно "доносити" до свідомості місцевого населення. Про це повідомляє Тиждень з посиланням на власні джерела, інформують Патріоти України.

"Міністерство освіти та науки "ЛНР" сформувало так званий "список векторів" - агітаційних напрямків, які мають показати місцевому населенню, що на окупованій території жити краще, ніж на підконтрольній Києву території", - йдеться у повідомленні.

Видання наводить прелік "векторів" і розшифровки до них.

1. Імідж Глави

2. Образ "хунти"

3. "Не забудемо, не пробачимо"

4. Підтримка РФ

5. "В Україні гірше"

6. "У всьому винна Україна"

7. Мінський процес

8. Адресне вирішення проблем населення

9. Відбудова Республіки

10. Зняття соціального напруження

11. Підтвердження правильності діяльності влади

12. Люди повертаються


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...