Кремлівські казкарі "дідуся Вовочки" вдалися до нових смс-залякувань бійців України на передовій

Образливі повідомлення з погрозами надходять деколи від начебто старих "друзів", які вибрали "русский мир" і залишилися воювати за квазі-республіки.

Ілюстрація:www.vinnitsa.info

Українські бійці отримують образливі смс від старих друзів, які залишилися воювати за бойовиків. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляють волонтери руху "Повернись живим", інформують Патріоти України.

Вони навели для доказу скани смс для бійця 54 механізованої бригади, який родом з Донецької області. "Пише ось ці смски друг, з яким начебто навіть і росли разом. А тепер між ними не тільки лінія фронту, сіра зона, а й ненависть за вибір.

Один вибрав свободу, інший готовий покласти голову за вигадану республіку і ефемерний "русский мир". Але наш солдат не звик здаватися. Ні в бою, ні при психологічній атаці. Він уже нарахував таких повідомлень в своєму телефоні більше сотні.

Але він впевнений, перебуваючи тут, на фронті, він таким чином не допустить, щоб загрози стали реальністю. Хоча, каже, боляче це читати", - розповідають волонтери.

Сім'я бійця знаходиться на його батьківщині. Всі обстріли бойовиків вона перечікує в підвалі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...