Кремлівські журналісти на Донбасі відзняли фейкові сюжети про "обстріли ОРДЛО" - розвідка

Пропагандисти з каналів "Life News" і телеканалу "Росія-1" проводили зйомки постановочних відеороликів із залученням особового складу противника, який видавався за військовослужбовців сил АТО.

Ілюстрація:Новости - bigmir)net

На передових позиціях підрозділів 1 АК побували пропагандисти "Life News" і телеканалу "Росія-1" для підготовки провокаційних сюжетів "про порушення Мінських домовленостей підрозділами ЗС України". Про це повідомляє у Facebook ГУР МОУ, передають Патріоти України.

"Командуванням російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей організовано роботу кореспондентів інформаційних агентств “Life News” та телеканалу “Россия-1” для підготовки спеціальних пропагандистських репортажів з метою дезінформації суспільства і посилення інформаційно-психологічного впливу на населення регіону.

Зокрема, на передових позиціях підрозділів 1 АК для підготовки провокаційних сюжетів “щодо порушень Мінських домовленостей підрозділами ЗС України” зазначені агентства проводили зйомки постановочних відеороликів із залученням особового складу противника, який видавався за військовослужбовців сил АТО.

При цьому, для переконливості проводилась зйомка начебто “знищення українською артилерією будівлі” шляхом її підриву саперним підрозділом противника." - йдеться в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...