Кровосісі: Як Олександр Захарченко посварився з Миколою Азаровим і навпаки

Ватажок терористів "ДНР" про всяк випадок вирішив заборонити колишньому голові українського уряду в'їзд на територію "республіки", однак виявилося, що цим він останнього не дуже засмутив.

Микола Азаров. Фото: UaReview.

Колишній прем’єр України Микола Азаров заявив, що не відчує шкоди від рішення ватажка бойовиків “ДНР” Олександра Захарченка про заборону йому на в’їзд на окупований Донбас. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на fakty.ictv.ua.

Азаров підкреслив, що не вважає себе зрадником, оскільки “нікого не зраджував”.

– Не говоритиму за Януковича, а за себе скажу: нікуди не просився й не збирався. Не знаю, чим це викликано. Важко судити, чим це викликано, я туди не збирався їхати, не було намірів, – заявив він.

Як повідомлялося, Захарченко запропонував заборонити в’їзд у “ДНР” президенту-втікачу Віктору Януковичу, Миколі Азарову та іншим “зрадникам”.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...