Кримський військовий-перебіжчик "злив" дислокацію росіян в Сирії (фото)

До анексії Криму Російською Федерацією солдат давав присягу на вірність українському народові, тепер він служить вже інтересам РФ.

Микита Горєвой. Фото:https://informnapalm.orgРосійський військовий в Сирії через соціальні мережі "злив" розташування опорного пункту морської піхоти РФ. Про це йдеться у розслідуванні волонтерів міжнародного співтовариства InformNapalm, передають Патріоти України.

Волонтери повідомили, що виявили профіль у соцмережах морського піхотинця-перебіжчика Микити Горєвого, військовослужбовця військової частини №13140, 810-ї окремої бригади морської піхоти (ОБМП) ЧФ РФ (пункт постійної дислокації м.Севастополь, тимчасово окупована територія України).

У ході аналізу соціального профілю "Вконтакте" були отримані дані, що Микита Горєвой - військовослужбовець-зрадник. До анексії Криму Російською Федерацією він давав присягу на вірність Українському народові, тепер він служить вже інтересам РФ. Архів на соціальний профіль: https://archive.is/UlnaX. Фото з профілю Микити Горевого періоду служби в збройних силах України.

Наступні фото Микити Горєвого були зроблені вже в ролі військовослужбовця 810-й ОБМП ЧФ РФ.

"Ставлення до зрадників і перебіжчиків в ЗС РФ зневажливе. Фото з серії:" Я і мій душара ", роль" душари "російських морпіхів виконує Микита Горєвой. Судячи з усього, зрадникам і перебіжчикам під російські прапори дістаються привілеї та відправки в авангарді ескортів "гарматного м'яса" для виконання авантюр Кремля в Сирії", - йдеться у публікації.

Микиті Горєвому теж дістався "щасливий відрядний квиток" у Сирію, де він також встиг наслідити і злити у відкритий доступ інформацію, яка допомогла спільноті InformNapalm визначити місцезнаходження опорного пункту російських військ, що знаходиться в 7.5 км від авіабази Хмеймім. Приблизні координати опорного пункту 35 ° 24'32.5 "N 36 ° 01'48.7" E (точка на карті).

Ця фотографія також додана у збережені на соціальній сторінці матері цього морського піхотинця Світлани Горєвої (Чемерис). "Мабуть, вона дуже пишається тим, що її син поїхав вбивати сирійців", - пишуть авторhttp://adm.patrioty.org.ua/item/create#и розслідування.

Також морський піхотинець, який може бути удостоєний звання "двічі зрадник" виклав фотографію з геотегом, який вказує на місцевість в районі опорного пункту, ідентифікованого вище.

Завдяки Горєвому стало відомо, що перекидання російських морських піхотинців з авіабази Хмеймім до опорного пункту здійснюється на вертольоті Мі-8.

А по завершенню терміну "відрядження до Сирії" морпіхів доставляли додому на літаку Іл-76МД, реєстраційний номер RA-76763, серійний номер 0073480413.

"Цікаво, що Микита на своїй сторінці в соцмережі також активно вторить російській пропаганді підспівуючи:" Туреччина пособник тероризму ". Ймовірно, така підміна морально-ціннісних орієнтирів з навішуванням ярликів, що всі кругом" терористи ", а Росія -" миротворець "допомагають російським солдатам знімати психологічний бар'єр у виконанні явно злочинних наказів через які гинуть сотні ні в чому не винних людей", - йдеться у публікації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...