Кривавий пастор уже на фронті: Турчинов побував у промзоні Авдіївки (фото)

​Секретар РНБО провів нараду з військовим керівництвом про ситуацію на Донбасі.

Олександр Турчинов у промзоні Авдіївки. Фото:http://www.rnbo.gov.ua/

Секретар РНБО Олександр Турчинов побував у промзоні Авдіївки, яка на сьогодні є найгарячішою точкою на Донбасі. Як повідомляє прес-служба Радбезу в четвер, за участю Турчинова, міністра оборони Степана Полторака і командувача Сухопутними військами Сергія Попка в головному командному пункті відбулася нарада з військовим керівництвом антитерористичної операції, інформують Патріоти України.

Після цього Турчинов вирушив на передову. "Промзона є домінуючою позицією над дорожніми розв'язками біля Горлівки і розташованими там оборонними рубежами російсько-терористичних угруповань. Українські військові були змушені взяти під контроль цей укріпрайон, щоб захистити житлові квартали Авдіївки від систематичних обстрілів.

Під час перебування на передньому краї оборони Турчинов обговорив з керівництвом сектора питання ефективної протидії провокаціям агресора і забезпечення захисту наших військових", - йдеться в повідомленні РНБО.

За словами Турчинова, весняне потепління призвело до активізації діяльності розвідувально-диверсійних груп і спроб локальних збройних провокацій бойовиків. "Не можна виключати і масштабних наступальних операцій російсько-терористичних військ", - вважає він.

Нагадаємо, бої в промзоні Авдіївки тривають з початку березня. Сепаратисти намагаються повернути контроль над втраченими тут позиціями, які дозволяють силам АТО тримати під вогневим контролем трасу Донецьк-Горлівка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...