Ксюшина Президентіада: "Да пошел ты сам на х*й!", - Максим Віторган відповів Чичваркіну замість Собчак (відео)

Раніше бізнесмен Євген Чичваркін заявив, що змушений буде послати Собчак "на три букви", якщо та не зніме свою кандидатуру на президентських виборах на користь опозиціонера Олексія Навального.

Максим Віторган. Фото:скрін відеоЧоловік російської журналістки Ксенії Собчак, актор Максим Віторган облаяв російського бізнесмена Євгена Чичваркіна. Своє 17-секундне відеозвернення Віторган розмістив в Facebook, передають Патріоти України.

"Дорогой Женя Чичваркин. Я, в отличие от тебя, никогда не играл договорных матчей, и ждать мне нечего. Поэтому говорю тебе сразу: "Да пошел ты сам на х...й!"- сказав він.

Віторган також побажав Чичваркіну "жениха хорошого".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...