"Кто-то Басурину еще верит? Мрази и твари, как же надоело их идиотство и вранье"? Мешканці окупованої Макіївки обурені версіями окупантів щодо вибуху на шахті

Жителі міста порадили Басуріну пройти курс лікування у психіатрів.

Едуард Басурін. Фото:gorlovka.today

Сепаратистська влада окупованого Донбасу намагається метушливо вигадати чергову версію причин вибуху в Макіївці, через який понад 250 гірників опинилися заблокованими в одному з відсіків шахти "Щегловська-Глибока" в результаті виведення з ладу електропідстанції сьогодні, 5 жовтня. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Спочатку представник бойовиків Едуард Басурін заявив, що біля шахти вибухнув фугас. Вже через кілька хвилин сепаратист передумав і у всьому, що сталося, звинуватив "міфічних диверсантів" з України, які постійно ввижаються бойовикам та проникають в "республіку" і знищують все на своєму шляху, не шкодуючи навіть мирне населення.

"Сегодня в Макееве бензовоз был подорван фугасом, который заложили на пути следования машины члены украинской "ДРГ". "Диверсия случилась в Червоногвардейском районе Макеевки, из-за возгорания топлива произошел сильный взрыв", - повідомив "офіційну версію" того, що сталося, Басурін, уточнивши при цьому, що один бойовик помер і ще один - отримав поранення.

Однак ця версія була розгромлена користувачами соціальних мереж і, зокрема, жителями Макіївки, які висміяли всі припущення терористів і порадили Басуріну пройти курс лікування у психіатрів.

"Друзья, у Басурина диагноз, ему следить надо за тем, что он несет. Сначала про взрыв в Донецке, потом про какую-то закладку возле шахты, сейчас фугас, уже третья версия. Беру попкорн и жду, что он еще наплетет к концу дня", - написав користувач групи "Макіївка" ВКонтакте Захар Онищенко.

"Это ж надо такое нести, мрази, какая украинская ДРГ, они хоть когда-то признают, что это они взрывают все и убивают, они понимают, что уже смешны своими версиями, достали всех", - гнівно пишуть жителі Макіївки в соціальних мережах.

"Кто-то Басурину еще верит?", "Да он уже давно переплюнул всех вместе взятых врунов "ДНР", "Уже подрыв бензовоза от ДРГ, утром был снаряд от ВСУ.. "Министерство подсчетов обстрелов определиться не может?", "Хоть кто-то скажет правду? Что феякнуло утром?", " Басурин, как же уже твоя лапша достала!", " Пусть лучше Басурин скажет, когда свет включат", "Гребаный звездец! Семьи не пустили детей в школу, матери и жены молились, отпуская ребят на работу. Офигевшие "власти", может выдавите из себя Правду?", "Мрази и твари, как же надоело их идиотство и вранье", "А что им еще говорить, "перемирие" ведь, ну не будут же ополчены палить контору и говорить, что регулярно по Макеевке туда-сюда перевозят свои машины, технику и боеприпасы, им всегда и во всем будет мерещиться и казаться Украина и ее "диверсанты", - обурено писали у відповідь на брехню Басуріна мешканці окупованої сепаратистами Макіївки.

За останніми даними стало відомо, що в момент вибуху в знеструмленій шахті знаходилися 260 гірників, ніхто не постраждав, але шахтарів поки не евакуюють, а тільки перевели в безпечний відсік шахти.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...