Куля бандерівця або ісламіста замість терафлю: Санітари Путіна наполегливо пропонують свої ліки від грипу

За словами головного санітарного лікаря армії РФ, солдатам не тільки роблять щеплення, але й контролюють температуру.

Росіян переконують, що у армії можна зберегти здоров'я. Фото: www.fair.ru.

Кращим способом уникнути зараження грипу під час епідемії є проходження служби в російській армії. Таку заяву в ефірі РСН зробив головний санітарний лікар Міноборони РФ Ігор Азаров, передають Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

"На гражданке невозможно охватить большое число населения вакцинами, нельзя своевременно определить болезнь, сложно своевременно назначить лечение. В воинском коллективе это значительно проще — проводится трехразовое построение, активное выявление заболеваний и ведение больного", — пояснив Азаров.

За його словами, в будь-якому підрозділі Збройних сил РФ солдатам строкової служби тричі на день вимірюють температуру, таким чином захворювання можна відстежити на самій ранній стадії. "Благодаря тому, что мы закупаем в Минобороны прививочный материал, удалось в 2015 году довести охват вакцинацией молодого пополнения и старослужащих до 85–90%. Этого более чем достаточно — чтобы держать грипп в узде, привитых должно быть 70–75%", — розповів Азаров.

"О вспышках гриппа говорить не приходится и близко. В Вооружённых силах заболеваемость органов дыхания снизилась на 10% по сравнению с прошлым годом, и летальных случаев не наблюдается", — підкреслив лікар. У мережі з приводу цієї заяви вже з'явилися фотожаби.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...