"Куцу", "Хмілю" та "Андрію Львівському" не пощастило: Київські поліцейські зірвали сходку "злодіїв в законі"

Кримінальні авторитети зібралися для обговорення підсумків злочинної діяльності, а також для того, щоб "розподілити" сфери впливу в Києві і всій області.

Затримання злодіїв у законі. Фото: прес-служба Нацполіції.

Вчора, 30 червня, в одному з котеджних містечок Київської області співробітники Національної поліції затримали кримінальних авторитетів і «злодіїв в законі», які зібралися на сходку. Інформація про це з'явилася на сайті прес-служби Національної Поліції України, передають Патріоти України.

Повідомляється, що кримінальні авторитети зібралися для обговорення підсумків злочинної діяльності, а також для того, щоб "розподілити" сфери впливу в Києві і всій області. Серед затриманих були три "злодія в законі". Нацполіція розкрила їх клички: "Куцу", "Хміль", "Андрій Львівський". Решта виявилися кримінальними елементами з усієї країни, також в прес-службі повідомили, що двоє з них - громадяни Грузії.

Також на місці "сходки" було знайдено вогнепальну зброю. Зокрема, співробітники Національної поліції виявили три одиниці зброї, серед яких пістолет "Форт 14ТП", автомат "ТS-9-TP", автомат "МСЕ Т94 А2". Незважаючи на те, що затримані пред'явили поліцейським дозвільні документи, співробітники поліції визнали їх підробкою, тому вилучили зброю в якості доказів.

Також на місці було знайдено велику суму готівки. На даний момент поліція розслідує подробиці злочинної діяльності затриманих, а також перевіряє їх причетність до злочинів, скоєних в Київській області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...