"Кузю", як зека, ведуть під конвоєм: З'явилося відео ганьби від британців про єдиний та застарілий авіаносець Путіна

Російські кораблі пройшли Ла-Маншем на північ вдень 24 січня.

Російський авіаносець та його конвой. Фото: скріншот з відео.Військові Британії зняли з повітря групу російських військових кораблів в Ла-Манші. Ролик опублікувала газета Daily Mail, передають Патріоти України.

На запису видно важкий авіаносний крейсер «Адмірал Кузнєцов» і важкий атомний ракетний крейсер «Петро Великий», які супроводжує британський фрегат «Сент-Олбанс». Під час зйомок в кадр потрапили два літаки Королівських ВПС типу Typhoon: одномісний (бортовий номер ZJ927) і двомісний (бортовий номер ZK382) - обидва зі складу 29-ї винищувальної ескадрильї, що базується в Конінгсбі. Російські кораблі пройшли Ла-Маншем на північ вдень 24 січня.

Нагадаємо, що міністр оборони Великобританії вже зробив заяву з цього приводу. "Ми пильно стежимо за "Адміралом Кузнєцовим", який пробирається назад в Росію; за цим кораблем ганьби, який лише продовжив страждання сирійського народу", – сказав Майкл Феллон.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...