Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Херсон: Українці назвали свого фаворита в якості міста-господаря Євробачення-2016

На опитування зреагували майже 30 тисяч користувачів Мережі.

Львів став переможцем у соцопитуванні. Фото: ЖЖ.

Уже зараз у боротьбу за право прийняти гостей "Євробачення-2017" підключилися Київ, Дніпро, Одеса, Львів, Херсон. Делегати "Євробачення" враховуватимуть усе – відстань до аеропортів, кількість і зірковість готелів, наявність критої концертної зали або проекту її побудови. Тож до того, як в Україні почнеться найпопулярніший пісенний конкурс Європи, пройде ще і битва міст за право провести це свято. На сторінці ТСН у Facebook провели опитування, під час якого запропонували обрати місто для проведення "Євробачення" у 2017 році. Новину передають Патріоти України.

На опитування зреагували майже 30 тисяч користувачів Мережі. Проти проведення пісенного конкурсу в Україні проголосували 3%, за Херсон – 2%, за Дніпро – 5%, за Одесу – 8%, за Київ – 21%. Лідером опитування став Львів – 44%. Аргументи за це місто вагомі – хоч Київ і найбільш пристосований інфраструктурно, але Львів більш гостинний, затишний, і ближче до Європи. Найпопулярніший коментар за Львів – від Тоніки Максимів: "У Львові, щоб усі змогли побачити на очі справжніх бандерівців. А для туристів з РФ буде нагода розвінчати свою фобію про "фашистські страхи".

Але спроби забрати в України перемогу на "Євробаченні" почалися буквально наступного дня після оголошення результатів. Якийсь Артур Ованесян, нібито з Вірменії, зареєстрував на сайті Європейської спілки петицію із закликом переглянути результати. "Якийсь" і "нібито" – бо журналісти перевірили і твердять, що персонаж – видуманий, немає такого в соцмережах. І найпевніше, вигаданий самими росіянами. Бо про петицію пишуть більше російські сайти.

Російські джерела накрутили ще одну інтригу – що, начебто, журі Данії переплутало систему голосування і замість нуля поставило Джамалі 12 балів. Щоправда, і цей факт змінити результат України не міг: надто великим був розрив між першим і другим місцями. Але й тут викрилася брехня. Бо переплутало, як виявилося, не журі, і навіть не його голова, а лише одна з членів. Організатори "Євробачення" на все це вже відповіли – нічого переглядати не будуть. Бо в кожному конкурсі знаходяться незгодні. Україна є і залишається переможцем.

Тим часом 12 балів російському співаку від глядачів України можуть виявитися технологічним трюком Москви. СБУ викрила цілий канал зв'язку російських спецслужб із терористами на Донбасі. Щоби приховати, звідки дзвонять, із допомогою комп'ютерів і сім-карток міжнародні телефонні розмови зловмисники переправляли, як внутрішньоукраїнські. Лише сім-карток у квартирі знайшли майже на 350 тисяч гривень. Уявіть, якщо всі ці картки, нібито з України, голосували і на "Євробаченні" так, як треба Кремлю. А якщо такі центри працюють і в решті країн Європи?! Факт і підозри точно варті того, щоби СБУ передала їх дирекції "Євробачення". Бо якщо масова фальсифікація підтвердиться, тут самій Росії доведеться думати, як уникнути дискваліфікації на конкурсі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...