Київське "Динамо" залишилось без головного тренера

Ребров вирішив не продовжувати контракт з Динамо після невдалого сезону, в якому кияни не зуміли захистити чемпіонський титул і завоювати Кубок України.
Сергій Ребров. Фото: 112 Україна.

Сергій Ребров оголосив про відхід з поста головного тренера Динамо. Про це він сказав на прес-конференції після матчу 32-го туру УПЛ проти Чорноморця, передають Патріоти України із посиланням на fakty.ictv.ua.

Ребров вирішив не продовжувати контракт з Динамо після невдалого сезону, в якому кияни не зуміли захистити чемпіонський титул і завоювати Кубок України.

– Ми визначилися з Ігорем Михайловичем ще після нашої розмови. Зараз потрібно розповісти про це. Ми потиснули один одному руки і далі не будемо продовжувати співпрацю. Я хотів би подякувати команді, президенту, який дав мені цей шанс, всіх уболівальників, які завжди нас підтримували, – сказав він.

До слова, за неофіційною інформацією 1 червня Олександра Хацкевича представлять в якості головного тренера київського Динамо.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...