Київський військовий прокурор поцупив зі службового сейфа $ 40 тисяч і купив собі авто

Зараз слідство перевіряє, чи не був також причетним до злочину начальник підозрюваного.

Прокурор вкрав долари зі службового сейфа. Фото: odnako.su.Генпрокуратура підозрює прокурора Дарницького гарнізону Центрального регіону України в крадіжці 38,8 тис. доларів і 60,5 тис. гривень з службового кабінету. Як повідомляє Перша інстанція з посиланням на ухвалу Печерського суду від 1 грудня, використовуючи вільний доступ до сейфа, встановленого у його службовому кабінеті військової прокуратури, в червні-жовтні 2015 року він взяв звідти і виніс з приміщення прокуратури зазначену суму. Новину передають Патріоти України.

Ці гроші раніше були вилучені під час обшуку квартири підозрюваного у одній зі справ. У ході розслідування стало також відомо, що в червні 2015 року підозрюваний прокурор витратив 7,5 тис. доларів, отримавши натомість довіреність на право володіння, користування і розпорядження автомобілем Mazda 3.

Слідством перевіряється можлива причетність до скоєння вказаного кримінального злочину начальника підозрюваного – військового прокурора Дарницького гарнізону Центрального регіону України, оскільки останній здійснював контроль за станом досудового слідства. Він мав доступ до речових доказів по всіх кримінальних провадженнях військової прокуратури Дарницького гарнізону, перевіряв стан їх збереження.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...