Кинули на підвал? У Донецьку після візиту в кабінет Захарченка таємниче зник звільнений глава "ЦВК ДНР" Лягін

Дружина Лягіна каже, що спілкувалася з ним по телефону 12 квітня после 16:00, пізніше він вже не відповідав ні на дзвінки, ні на SMS, хоча його мобільний був увімкнений.

Роман Лягін. Фото: ria.ru.

12 квітня після візиту в кабінет голови "ДНР" Олександра Захарченка перестав виходити на зв'язок з рідними та друзями з ганьбою звільнений глава "ЦВК ДНР" Роман Лягін. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Дружина Лягіна каже, що спілкувалася з ним по телефону 12 квітня после 16:00, пізніше він вже не відповідав ні на дзвінки, ні на SMS, хоча його мобільний був увімкнений. Жінка не знає, чи пішов Роман Лягін до Захарченко сам або його викликали на прийом. Відомо тільки те, що після візиту в кабінет лідера терористів її чоловік зник.

13 квітня дружина колишнього глави "ЦВК ДНР" звернулася за допомогою в МГБ, але її направили в в районну міліцію, а там сказали йти в райвідділ за місцем прописки, звідси Лягіна довелося йти в райвідділ за місцем проживання. “У нас маленький ребенок, и я просто не знаю, сегодня мы не написали ничего, потому что малыша надо укладывать спать, ему всего 8 месяцев”, - розповіла вона сепаратистським ЗМІ.

Знайомі Лягіна підтверджують слова його дружини: він не відповідає на дзвінки, хоча телефон увімкнений. “Рома пропал, с ним конечно же был телефон! Как Вы понимаете, аппарат явно не у владельца. Ковыряются в его телефоне со вчерашнего дня, а сегодня обнаглели до такой степени, что выставляют посты на его страничке в фб!” - заявила ще одна знайома сепаратиста.

“Господи, что творится. Самое обидное, что не найдешь концов. Творится беспредел. Подвалов у каждой ОПГ - свой. Высказал свое мнение - заполучи”, - коментують новину в соцмережі жителі міста. Напередодні Захарченко з ганьбою звільнив Лягіна, звинувативши в дармоїдство і крадіжці. Пізніше стало відомо, що причиною такого рішення лідерів терористів стали скандальні слова глави "ЦВК ДНР" про вибори на окупованих територіях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...