Лавров зірвався: Голова МЗС РФ розлютився через питання американців про Сирію (відео)

Главу зовнішньополітичного відомства вивело з себе питання американського журналіста: "Чи правда, що ви підтримуєте уряд Сирії?"

Лавров розлютився. Фото: Интерсакс.

Перед зустріччю з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров зірвався на американських журналістів, які поставили йому питання про підтримку Росією режиму Асада в Сирії. Інцидент відбувся сьогодні перед зустріччю глави МЗС РФ Сергія Лаврова з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном в Будинку прийомів російського зовнішньополітичного відомства, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Повідомляється, що з себе главу зовнішньополітичного відомства вивело питання американського журналіста: "Чи правда, що ви підтримуєте уряд Сирії? Як ви можете прокоментувати вчорашні заяви Білого дому?" У відповідь на це Лавров різко відповів співробітнику ЗМІ зустрічними питаннями: "Хто Вас виховував? Хто вчив Вас манерам?"

При цьому офіційний представник МЗС Марія Захарова поспішила виправдати свого керівника, написавши у своєму Facebook, що американські журналісти сильно шуміли і засипали міністра питаннями. "Mister Lavrov, Mister Lavrov... – со всех сторон истошно закричали американские журналистки из пула госсекретаря. Особняк вздрогнул. Такого "базара" его столетние своды не помнили", - написала Захарова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...