Лещенко та Топольська показали свою скандальну квартиру (фото)

Сергій Лещенко та Анастасія Топольська поки проживають в орендованій квартирі, яка знаходиться поблизу придбаного житла.

Будинок, де Лещенко придбав квартиру. Фото: НВ.

Народний депутат від Блоку Петра Порошенко Сергій Лещенко та його цивільна дружина Анастасія Топольська показали свою квартиру площею 192 квадратних метра в новобудові в центрі Києва. Фото опублікувало видання НВ, передають Патріоти України.

Лещенко та Топольська поки проживають в орендованій квартирі, яка знаходиться поблизу придбаного житла. За їх словами, переїжджати поки нікуди, адже в будинку, де придбана нова квартира, тільки встановили ліфт.

Однак, незважаючи на це, Топольська показала журналістам скандальне житло площею 192 квадратних метра. "Що стосується покупки квартири, то ми зараз цілком серйозно можемо заявити, що за нами стежили", - зазначив Лещенко.

За його словами, договір про покупку житла був підписаний 31 серпня, гроші були заплачені 1 вересня, і в той самий день інформація про це спливла в інтернеті. Він зазначив, що вдячний скандалу, оскільки це була "безкоштовна реклама всеукраїнського масштабу". "Я не шкодую, що використовував Порошенко і його партію як трамплін в політику. А ось він проклинає той день, коли взяв нас, і тепер всіляко намагається нас позбутися. Але з доброї волі з мого боку цього не станеться", - додав нардеп.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...