"Летит только от нас": СБУ перехопила розмову терористів про обстріл Донецька (аудіо)

У розмові "політики "ДНР" кілька разів згадують про "чисто ростовських" і обоє бідкаються, що бойовики стріляють прямо з-під їхніх вікон, що аж сигналізація в машинах спрацьовує.

Терористи поставили "Град" біля будинку. Фото: UkrMedia.

Служба безпеки України перехопила телефонні розмови помічників ватажків так званої "ДНР", які діляться між собою враженнями про обстріли терористів по українських позиціях з житлових районів Донецька. В Youtube-каналі СБУ з’явився аудіо запис телефонної розмови колишнього голови так званої народної ради "ДНР" Пургіна та депутата фейкової народної ради "ДНР" Дворядкіної, передають Патріоти України.

Вони фактично підтверджують, що бойовики ведуть обстріли підконтрольних українській владі територій з житлових кварталів Донецька. У розмові вони кілька разів згадують про "чисто ростовських" і обоє бідкаються, що бойовики стріляють прямо з-під їхніх вікон, що аж сигналізація в машинах спрацьовує.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...