Ляшко побував у Барселоні: Стало відомо, як відпочивали нардепи у відпустці (фото)

Багато хто із політиків влітку вирішив відправитися у Європу, однак дехто таки віддав перевагу вітчизняним курортам.
Олег Ляшко відправився із родиною в Іспанію. Фото: соцмережі.

У вівторок, 5 вересня, народні депутати зібралися на засідання Верховної Ради після майже двомісячних канікул. Газета "Сегодня" зібрала інформацію про те, як і де провели це літо нардепи, передають Патріоти України.

Так, лідер Радикальної партії Олег Ляшко відпочивав у Барселоні зі своєю сім'єю. Фото з Іспанії нардеп розміщував на своїй сторінці в Facebook.

Нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв зі своєю сім'єю відпочивав у селі Лебедівка в Одеській області. Про це розповіла дружина політика телеведуча Марічка Падалко. За її словами, два попередні роки вони відпочивали на Херсонщині та Миколаївщині, але, за словами дружини нардепа, Лебедівка їх приємно здивувала чистим морем і якісним обслуговуванням.

Депутат від Блоку Петра Порошенка Андрій Антонищак поїхав до Мілана разом із позафракційним Богданом Матковським. Крім відпочинку, політики встигли сходити в суд на допит у справі проти бійця Нацгвардії Віталія Марківа. Трохи пізніше, як пише видання, Антонищак відпочивав із сім'єю на Криті.

Ще один народний обранець, Віталій Купрій, цього літа об'їздив половину Європи. За його словами, відвідав Сербію, Грецію, Македонію, Болгарію, Угорщину та Грузію. А свій день народження Купрій відзначив виходом у відкрите море на яхті.

А ось нардеп Ганна Романова популяризує свій проект "Мандруй Україною". Вона встигла відвідати Чернігів, Запоріжжя, Харківщину, і навіть здійснити круїз по Дніпру.

Нардеп від БПП Світлана Заліщук провела останні дні літа і депутатських канікул у лісі, на прогулянці зі своєю собакою, де вони пройшли 23 км.

Нардеп Мустафа Найєм каже, що на відпустку в цьому році вирватися не зміг. Але поїхав відпочити на вихідні в Холодний яр. "Радикал" Ігор Мосійчук на останній літній вікенд поїхав вітати Одесу з днем міста. Перед цим депутат був у Варшаві, де нібито спілкувався з польськими чиновниками та громадськими діячами.

А нардеп від "Народного фронту" Вікторія Сюмар у себе в Facebook пише, що влітку побувала в Майорську разом зі своїми колегами, де вони намагалися вирішити проблему з місцевим водопроводом.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...