"Ліфтери сказали, що нам ще дуже пощастило": В одеській багатоповерхівці зірвався ліфт з жінкою і дитиною (фото, відео)

Людей врятували страхові стійки. В даний момент ліфт відключений. А жителі інших під'їздів будинку бояться користуватися підйомниками.

Будинок, де зірвався ліфт з людьми. Фото: 048.

В Одесі за адресою Дніпропетровська дорога, 108, у 2-му під'їзді вчора зірвався ліфт з людьми. Про це 048 повідомила безпосередній учасник події, одеситка Ольга, передають Патріоти України.

За її словами, було дуже страшно. На щастя, вона і дитина залишилися цілі і неушкоджені. "Я днем с ребенком пошли на улицу. Стали спускаться с 12 этажа на лифте. - розповідає жінка. - Проехав этажа 2-3, в шахте что-то произошло и лифт с грохотом полетел вниз. Лифт гремит, что-то стучит. Весь трясется. По ощущениям, как будто кабина билась об стены шахты. Свет моргал. Прижимаю ребенка к себе, но реально, что делать, не знаю. Остановился лифт на 3 этаже. Гудел, выл еще какое-то время. И застрял. Лифтеры пришли минут через 30. Вытащили нас. Потом мы узнали, что оторвался трос и шлейф. И что нам крупно повезло".

Судячи з усього, людей врятували страхові стійки. В даний момент ліфт відключений. А жителі інших під'їздів будинку бояться користуватися підйомниками. Цікаво й те, що в даному під'їзді є ще один ліфт, який довгий час працює тільки на підйом. Ліфти не змінювалися в цьому будинку з моменту його будівництва, тобто 33 роки. Також жителі кажуть, що капремонт ліфтів теж не проводився.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...