Лікарі відмовились рятувати: У Підмосков'ї помер знаменитий російський актор - ЗМІ

Як стало відомо, в актора відірвався тромб.

Дмитро Мар'янов. Фото:showbizzz.net

Актор Дмитро Мар'янов, який добре відомий українському глядачеві за фільмом "День радіо", помер в машині по дорозі в лікарню. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Як стало відомо, акторові стало погано, і друзі вирішили викликати швидку. Але до лікарні в підмосковній Лобні (Росія) не довезли - чоловік помер в машині. За даними ЗМІ, у Мар'янова відірвався тромб.

Знайомі та родичі кажуть, що Дмитро з самого ранку говорив про погане самопочуття. До того ж у нього боліла нога і спина. Незважаючи на це, Мар'янов погодився поїхати з друзями за місто - в підмосковну Лобню.

"Несподівано після обіду йому стало різко гірше. Він впав і втратив свідомість", - пише російське інформбюро "РД".

Після того, як лікарі відмовилися приїжджати до нього, друзі вирішили відвезти Дмитра власними силами. Однак, через трагічний збіг обставин, артист помер, так і не діставшись до лікарні.

Актор блискуче зіграв разом з цілою плеядою відомих акторів у фільмі "День радіо", відомий він і за іншими стрічками, зокрема, "Графиня де Монсоро".

З 1994 року актор виступав у складі трупи театру Ленком. Він брав участь в постановках "Юнона і авось", "Бременські музиканти" і багатьох інших. Крім іншого, Мар'янов співпрацював з "Квартетом І".

Дмитру Мар'янову було 47 років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...