Люди та ресурси будуть: Луценко наказав Горбатюку якнайшвидше притягнути вбивць майданівців до відповідальності

Юрій Луценко вважає, що основну справу по Євромайдану необхідно передати якомога швидше до суду.

Юрій Луценко. Фото: 112.ua.

Новообраний Генеральний прокурор України Юрій Луценко вимагає від начальника управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергія Горбатюка завершити справу про вбивства активістів Євромайдану не пізніше початку осені. Про це він сказав журналістам, передають Патріоти України із посиланням на Українські Новини.

"Вимога тільки одна - завершити справу не пізніше початку осені", - сказав він. Луценко вважає, що основну справу щодо Євромайдану необхідно передати якомога швидше до суду. Він має намір надати Горбатюку будь-яку допомогу у цьому як генпрокурор.

Раніше народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко заявив, що розслідуванням всього обсягу злочинів на Майдані займається зовсім невелика група слідчих Управління спеціальних розслідувань, яких явно не вистачає. "Вопреки мантрам руководства Генпрокуратуры о том, как для них важно дело Майдана, следователи реально "зашиваются". До недавнего времени весь этот объем преступлений расследовало Управление Горбатюка численностью 48 следователей – людей, которые реально живут в прокуратуре", – написав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...