Лугандон прямує на Росію: Найманець з Донбасу заробляє колектором на Уралі, росіяни на власній шкурі тепер знають, що таке "поехали на подвал"

Максим Патраков, який мав досвід "роботи" на Донбасі, вирішив використати його вже на власних співвітчизниках.

Максим Патраков з "колегою". Фото: соцмережі.

У російському Єкатеринбурзі стався черговий скандал за участі колекторів. Цього разу вони погрожували адвокату боржника: обіцяли вивезти у ліс або кинути "на підвал". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російське видання Ура.ру.

Повідомляється, що бойовик Максим Патраков разом з поплічниками прийшли до офісу адвоката Олексія Силиванова, клієнт якого заборгував гроші і погрожували вивезти його у ліс. За словами адвоката Силиванова, молодики звинуватили його у тому, що він відмовляє свого клієнта виплачувати борг і вимагав підписати поручительство за цей борг.

"В кінці розмова пішла на підвищених тонах, Патраков, який до цього пропонував відвезти мене в багажнику в ліс, запитав, чи вдарити мене в обличчя прямо зараз. Після пообіцяв, що у мене будуть проблеми з хлопцями з Північного. Це, наскільки я розумію, управління з податкових злочинів МВС", - розповідає Силиванов.

Він також стверджує, що Патраков обіцяв відвезти його не тільки в ліс, але й "на підвал" будівлі поліції Єкатеринбурга. Зараз юрист думає написати заяву у поліцію. Видання зазначає, що за наявними даними, 21-річний Максим Патраков є засновником ТОВ "Агентство правового захисту". За відкритими даними, основний вид діяльності підприємства - організація перевезень вантажів, неосновний - торгівля чаєм, кавою і какао.

"Про себе Патраков розповів, що в 2014 році він брав участь у бойових діях в Донбасі, а бізнесом в Єкатеринбурзі займається вже більше півтора року. За цей же час він встиг потрапити в список розшукуваних Україною військових злочинців", - зазначає видання.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...