Луценко підготував удар по шокінцях: Найєм розповів про великий розгін в ГПУ

Посада прокурора Владислава Куценка скорочена, а сам прокурор взяв відпустку.

Юрій Луценко. Фото: dnepr.info.

Половина заступників генпрокурора будуть звільнені. Про це повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці" депутат БПП Мустафа Найєм після зустрічі з главою ГПУ Юрієм Луценком, передають Патріоти України.

«Наскільки я зрозумів, вже найближчим часом будуть звільнені троє, тобто половина, заступників. (Нагадаю, зараз їх шестеро, в тому числі, за посадою – керівник НАБУ Назар Холодницький). Не можу сказати, що я задоволений прізвищами тих, хто залишиться. Мені здається, репутаційно вони будуть якорем для самого Юрія Віталійовича», – написав політик.

«У той же час, порадували прізвища двох майбутніх заступників. Один з них – відомий адвокат, другий – фахівець з хорошим міжнародним досвідом. Обидва не з системи. Прізвища Юрій Віталійович, думаю, повинен озвучити сам», – додав він.

«І з зовсім позитивного, що вдалося дізнатися не в кабінеті Генпрокурора, а в коридорах – посада прокурора Владислава Куценка скорочена, сам прокурор взяв відпустку, і є всі підстави вважати, що назад він не повернеться», – розповів Найєм.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...