Луценко призначив сина екс-регіонала на посаду начальника у ГПУ, - ЗМІ

За інформацією з відкритих джерел, Олексій Ничипоренко курував напрямок розслідування злочинів проти Автомайдану.

Юрій Луценко. Фото: newsonline24.com.ua.

Генпрокурор Юрій Луценко призначив сина депутата Валентина Ничипоренка - Олексія - начальником одного з відділів Генпрокуратури. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Генеральної прокуратури.

Згідно з ним, Олексій Ничипоренко призначений начальником першого слідчого відділу управління з розслідування злочинів, вчинених працівниками органів, які ведуть боротьбу зі злочинністю Головного слідчого управління. За даними ГПУ, Ничипоренко проходив люстраційну перевірку. У документах, які він заповнював, він вказаний як Ничипоренко, однак у висновку комісії з перевірки, який є в пакеті документів, він значиться, як Нечипоренко.

Відповідно до біографії депутата від групи "Відродження" Валентина Ничипоренка, яка є на його сайті, в нього четверо дітей - троє синів і донька. В одному з інтерв'ю депутат зізнавався, що його старший син працює в прокуратурі. Екс-регіонал Валентин Ничипоренко входить до депутатської групи "Відродження". Він зокрема голосував за саме призначення Луценка. Він також був серед тих, хто голосував за закони 16 січня 2014 року. Хоча пізніше відкликав свій голос за "диктаторські" закони.

В декларації про доходи за 2015 рік вказані двоє синів і донька, Олексій відсутній, оскільки вже дорослий і не живе з батьками. За інформацією з відкритих джерел, Олексій Ничипоренко курував напрямок розслідування злочинів проти Автомайдану.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...