Луценко запропонував замінити Мінстець на Мінсюр, - ЗМІ

Глава ГПУ жартома запропонував звільнити Юрія Стеця і віддати квоту в міністерстві "Народному фронту".
Юрій Луценко. Фото: PMG.ua.

На святкуванні депутатами фракції Блоку Петра Порошенка відкриття політичного сезону в державній резиденції "Залісся" з короткою промовою виступив президент України, а генпрокурор Юрій Луценко пожартував про необхідність заміни глави Міністерства інформаційної політики. Про це пише Insider із посиланням на учасника зустрічі, передають Патріоти України.

Співрозмовник видання розповів, що Порошенко поспілкувався з кожним із присутніх. "Було холодно, грілися вином і віскі. Президент виступив із подякою за те, яка ми крута команда, подякував за реформи і попросив працювати далі, бо без нас країні п...здєц. Потім підійшов до кожного, поспілкувався і пожартував", – розповів один із нардепів.

Валерію Пацкану на зустрічі вручили почесне звання "Заслужений юрист України", яке Порошенко надав йому з нагоди Дня Конституції. Також президент вручив орден нардепу Ніні Южаніній.

"Усі плескали. Хтось за спиною сказав міністру Данилюку (міністр фінансів України в уряді Володимира Гройсмана Олександр Данилюк.Ред.): "Ти теж плескай, бо будуть проблеми", – повідомило джерело Insider.

Джерело розповіло, що потім на зустріч приїхав генеральний прокурор Юрій Луценко і пожартував, що він без папки. На це міністр інформполітики України Юрій Стець сказав, що на цьому промову генпрокурора можна завершити.

"Луценко не заспокоївся і спитав у міністра: "А ти чого не звільнився досі? Давай тебе звільнимо і віддамо квоту "Народному фронту", міністром зробимо Віку Сюмар. І буде замість Мінстець у нас Мінсюр". Усі посміялися. Коли Луценко знову сказав про папку з поданнями, то президент пожартував: "Зупиніть його хто-небудь, він багато працює", – повідомив нардеп. Він додав, що зустріч була недовгою, і після від'їзду Порошенка всі розійшлися.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...