Листування Суркова: Ватажок "ДНР" видав дані про загибель псковських десантників

Кремль завжди офіційно заперечував наявність регулярних Збройних сил РФ на сході України, але злам електронної пошти розставив усі крапки над "і".

Правда про росіян на Донбасі. Ілюстрація: соцмережі.

В опублікованій українськими хакерами електронному листуванні помічника президента Росії Владислава Суркова знайшли доказ участі російських кадрових військових у збройному конфлікті на Донбасі. Про це повідомляє російський ресурс Meduza, передають Патріоти України.

Так, у червні 2014 року Денис Пушилін, який займав тоді пост голови президії Верховної ради – на той момент найвища посада в "ДНР" – відправив листа Владиславу Суркову зі списком загиблих "ополченців і цивільних осіб" з 24 травня по 6 червня, де в таблиці навпроти одного з безіменних загиблих зазначено: "Псковський ВДВ".

Журналісти нагадують, що восени 2014 року в низці російських ЗМІ широко обговорювалася загибель псковських десантників на Донбасі. Зазначимо, що Кремль завжди офіційно заперечував наявність регулярних Збройних сил РФ на сході України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...