"Мы не взяли Новороссию, не завершили действие": Путінський пропагандист поскаржився, як росіяни на Донбасі "получили по роже"

​Відомий ідеолог "російської весни" визнав, що його однодумці в Кремлі і силових структурах РФ тільки все "споганили" на сході України.

Олександр Дугін. Фото:https://www.ukrinform.ua

Кремлівський пропагандист, націоналіст, один з ідеологів "русского мира" Олександр Дугін на сторінках журналу "Изборський клуб" висловив жаль, що Росія не довела до кінця війну на Донбасі. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Таким чином путінський ідеолог визнав, що Кремль, спровокувавши криваву бійню на Донбасі, не довів її до переможного кінця і не досяг поставлених цілей.

"Донбасс - ситуация крайне болезненная, потому что в действительности это половинчатость русской весны. Я много близких людей там потерял, и мне очень сложно об этом говорить. Но мы не взяли Новороссию, мы не потеряли Новороссию. Мы не воздержались от действия, мы не завершили действие", - вважає Дугін.

Ідеолог визнав, що його пособники по "російській весні", все тільки зіпсували.

"Наше поведение - отвратительное. Начал убивать - убей, не хочешь убить - отойди. Зачем все просто поганить?", - написав він, додавши, що нерішучість Кремля, який підписався під Мінськими угодами і заявляв, що "ДНР/ЛНР" повинні повернутися в склад України, неприпустима.

Дугін обурився тим, що Москва поплатилася за незавершену війну проти України.

"Заплатили мы по полной - как будто завершили действие и взяли Новороссию. Представьте: вы смотрите только полфильма, но заплатили полную цену, а получили по роже и вас выгнали на помойку. И фильм продолжает идти, кто-то его смотрит. Ситуация крайне болезненная с Донбассом, патологическая", - переконаний пропагандист.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...