"Мы считаем себя на 100% правыми. Она первая начала": Депутат з Дніпра, який збив жінку, розповів свою версію розвитку подій

Заманський стверджує, що разом з ним була дівчина, яка "через образу" вилила кефір літньої жінки.

Депутат збив жінку у Дніпрі. Фото: скріншот з відео.

Дніпровський депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Заманський, який збив літню жінку у дворі, заявив, що він ні в чому не винен, а сварку початку потерпіла. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Вести.

"Наша машина стояла во дворе, никому не мешала. К машине подошла пьяная женщина, ударила сумкой по стеклу и снесла зеркало заднего вида. Потом с двух ударов вмяла дверь. Матом кричала, что все уроды тут, разъездились на дорогих машинах. Она ударила сумкой по стеклу машины, разбила зеркало заднего вида. С двух ударов вмяла дверь, остались вмятины. Потом сказала, что нас отсюда не выпустит и села на асфальт. Обида была безумная", - розповів свою версію інциденту Заманський.

Депутат нарікає на те, що ремонт машини обійдеться йому в 5-7 тисяч гривень. "А сделать ей мы ничего не можем. Понятно, что денег с нее не получишь", - зазначив він.

Заманський стверджує, що разом з ним була дівчина, яка "через образу" вилила кефір літньої жінки. На питання про те, чи готовий він компенсувати жінці збиток і сплатити за зіпсовані продукти, Заманський відповів: "Мы считаем себя на сто процентов правыми. Она первая начала и есть множество свидетелей".

Нагадаємо, жінка з тачкою з продуктами не могла підійти до свого під'їзду і зробила зауваження щодо поставлених поперек дороги автомобілів. Після конфлікту Заманський збив її на землю, а потім разом з дівчиною зіпсував продукти, які потерпіла несла з базару.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...