"Мадам із хлопцем були у модному клубі": Очевидець запобіг п'яній аварії в Києві (фото)

В жовтні і в листопаді жінку вже зупиняли в нетверезому стані. Але щоразу вона відмовлялася проходити тест на вміст алкоголю в крові.

Нетвереза водій намагалася "вирішити питання". Фото: Фейсбук.

У Києві очевидець допоміг запобігти можливому п'яному ДТП. Про це повідомили на сторінці "Київ оперативний" в Facebook, передають Патріоти України.

"Мадам з хлопцем були в модному закладі, де не відмовляли собі в алкоголі. Один з відвідувачів (спасибі тобі, друже) побачивши, що після останнього коктейлю ці двоє сіли в авто і поїхали, подзвонив на 102", - йдеться в повідомленні.

Патрульним вдалося зупинитися автомобіль на Набережно-Луговій. Тоді чоловік, який знаходився в авто, вийшов, щоб "перетерти з ментами". "Поліцейські побачили у нього предмет, схожий на пістолет. Коли почали перевіряти виявилося, що термін дії дозволу на цей "предмет" закінчився", - додали на сторінці.

Виявилося, що в жовтні і в листопаді жінку вже зупиняли в нетверезому стані. Але щоразу вона відмовлялася проходити тест на вміст алкоголю в крові.

"Все так дивувалися пані Зайцевої, а у нас тут таких вистачає навіть з надлишком. І згадують їх тільки тоді, коли, на жаль, стає вже дуже пізно..." - підсумували в повідомленні.

У коментарях користувачі висловили своє обурення інцидентом. "Тому що пора у нас інші закони приймати. За пиятику віднімати і права, і транспорт. Назавжди! За вбивство - смертну кару. За зброю - п'ять років суворого режиму. Більше ніж впевнена, показники смертей і п'яні на дорозі в рази б впали" , - зазначили в мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...