Макаренко недороблена: У київській школі вчителька змушувала учнів битися головою об дошку

Викладач перших класів Демиденко Юлія В'ячеславівна створила атмосферу в класі, яку більше можна представити у колонії для кримінальних злочинців, ніж в класі з 6-7-річними дітьми у київській школі з поглибленим вивченням англійської мови.

Вчителька-монстр. Ілюстрація: teacher.finefix.ru.

У київській школі №15 класний керівник знущається над першокласниками, принижуючи їх, примушуючи їх наносити собі тілесні ушкодження. Про це повідомив батько учня - Олександр Каплюк в листі волонтерам, передають Патріоти України з посиланням на LB.ua.

"Учнів 1-Б класу школи №15 принижував викладач перших класів Демиденко Юлія В'ячеславівна, створивши атмосферу в класі, яку більше можна представити у колонії для кримінальних злочинців, ніж в класі 6-7-річними дітьми, у київській школі з поглибленим вивченням англійської мови", - написав Олександр. За його словами, ця викладачка регулярно лаяла і принижувала дітей. Дізнавшись про це, батьки вмонтували диктофон в пенал дитини і стали записувати те, що відбувається у Демиденко на уроках.

Вирішальним для Олександра став урок 14 січня, коли викладачка покарала його сина Вову тим, що змусила дитину розбити голову об дошку. "Хто стукав? Головою з розбігу об стінку. І перед стінкою не зупинятися. Хочеться постукати – ось так. І ніяк по-іншому. Чув, Тьома?" - звертається вона на записі до одного з учнів під час уроку. Потім, схоже, знаходить "винного".

"Ось хто взагалі-то стукав. Встань! Будь ласка, з розгону головою об дошку, якщо хотів постукати. Головою стукай об дошку! Може, іноземну мову якусь вивчиш!" - кричить вчителька Вові.

На записі чутно, як дитина плаче, а викладач продовжує: "Хочеться зробити щось погане – відразу устань та й головою об дошку. Перехочеться. Тільки не зупиняйся біля дошки, з розбігу, добре?" - каже вона дитині.

"У нас люди зайняли пасивну позицію: хочуть, щоб все вирішилося, але ніхто не хоче брати участь", - сказав Каплюк. Однак його слова можуть підтвердити як мінімум дві пари батьків - разом з ними Каплюк має намір подати в суд на вчительку. "Зараз справа на розгляді в РВВС, опитують свідків і потерпілих. У поліції є аудіозаписи, показання мої і мого сина, телефони інших батьків", - повідомив він у коментарі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...