"Маховик дела о “Буке” в Донбассе раскручен на полную мощь. Плохая неделя для Х...йла", - Рабінович

Міжнародна експертно-журналістська група Bellingcat знайшла докази того, що на окуповану територію військова техніка була доставлена ​​з Росії.

Російським військовим доведеться відповідати за збитий "Боїнг". Фото: Рейтерс.

Російський фінансист, головний виконавчий директор Diamond Age Capital Advisors Слава Рабинович впевнений, що президент РФ Володимир Путін неодмінно виявиться в суді в Гаазі у справі про збитий в Донбасі Boeing 777. На своїй сторінці в Facebook Рабінович нагадав, що міжнародна експертно-журналістська група Bellingcat знайшла докази того, що на окуповану територію військова техніка була доставлена з Росії під керівництвом відставного офіцера Сергія Дубинського. У ЗМІ він відомий як командир розвідки "ДНР" "Хмурый", передають Патріоти України.

15 лютого слідчі Bellingcat оприлюднили доповідь про "Хмурого". Всі відомості незалежні експерти передали зведеній групі слідчих (JIT), яка веде кримінальне розслідування загибелі Boeing MH17, збитого в Донбасі в липні 2014 року. У складі цієї групи - представники слідчих органів Австралії, Бельгії, Нідерландів, Малайзії і України. Крім цього, JIT отримали дані про 69-ту окрему бригаду матеріально-технічного забезпечення Збройних сил Росії (військова частина No 11385). За даними Bellingcat, військові з цього підрозділу брали безпосередню участь в транспортуванні "Бука". У Мережі знайдено велику кількість фото, зроблених в Ростовській області під час перевезення. Знімки робили очевидці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...